slider_bg_4

Depo e materialit ndërtimorë

masterplast
 
MasterplastMateriale izoluese
Masterplast është themeluar në vitin 1997. Kjo është një nga prodhuese kryesore dhe kompani tregtare e materialeve izoluese termike në rajonin e Mesme-Lindore-evropian
kapro
 
Kapro Mjete me Vizion

Kapro është prodhues dhe zhvillues i mjeteve të reja të dorës, për tregun profesional

httpwww-nanixwood-com

Po kërkoni materiale me cilësi për realizimin e qëllimeve tuaja?

MAJANCA HOUSE *GROUP*

Si depo e materialit ndërtimorë veprimtarinë e saj e filloi në vitin 1993 ne Presheve .Prej këtij viti deri me sot Majanca zhvillon aktivitetin e saj me sukses në lëmin e ndërtimtarisë.

Më shumë

MASTERPLAST

Masterplast është themeluar në vitin 1997. Kjo është një nga prodhuese kryesore dhe kompani tregtare e materialeve izoluese termike në rajonin e Mesme-Lindore-evropian. Të ardhurat e saj ishte më shumë se 82.173 milion euro në vitin 2011

Më shumë

MAJANCA PLAST

Fillon prodhimin e Fandolinit  mbrojtcin e izolimit me kvalitetit te larte.

Dimpled membrane MPM 400 Black
  • 0.50×200 m MP400 H8500
  • 1.00×200 m MP400 H8500
  • 1.50×200 m MP400 H8500
  • 2.00×200 m MP400 H8500
  • 2.50×200 m MP400 H8500
  • 3.00×200 m MP400 H8500

Testimonials

Lider në ofrimin e materialit ndërtimore, fitues i shumë vlerësimeve
ndërkombëtare për cilësi, me
besueshmërinë më të lartë në treg!

0

PROJECTS COMPLETED

0

WORKERS EMPLOYED

0

AWARDS WON

HOUSE